Advertisement

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΕΛ 1 2 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΚΗ - YouTube / Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της.

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΕΛ 1 2 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΚΗ - YouTube / Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της.. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας.

Α.Δ. Ακαρνανίας: Αποφάσεις για την διέξαγωγή του αγώνα ...
Α.Δ. Ακαρνανίας: Αποφάσεις για την διέξαγωγή του αγώνα ... from agrinioreport.com
Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό.

Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς.

Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ: 1-2 | Ειδησεις | Pagenews.gr
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ: 1-2 | Ειδησεις | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί:

Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη.

90' γκολ για τον πασ! Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται.

Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο.

Ολυμπιακοσ Πασ Γιαννινα : Δόξα - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 ...
Ολυμπιακοσ Πασ Γιαννινα : Δόξα - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 ... from pasgiannina.gr
Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται.

Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας.

90' γκολ για τον πασ! Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί:

Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται παναιτωλικοσ. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα:

Posting Komentar

0 Komentar